Az Eliteway Global és a társadalom

Szívügyünk a támogatás

Vállalatcsoportunk működése és tevékenysége a társadalmi felelősségvállaláson alapul. Nap, mint nap teszünk azért, hogy szolgáltatásaink által egy átláthatóbb, értékközpontú társadalom jöjjön létre. Ebben a folyamatban fontos szerep jut olyan kezdeményezéseknek, melyek gyakran helyettünk is gyógyítják a társadalom sebeit. Ezért alakítottuk ki azokat a programjainkat, melyeken keresztül vásárlóink különböző szervezetekkel kapcsolódhatnak, megismerhetik a működésüket, segíthetik, támogathatják azokat.

Az alábbi programok által Te is részese lehetsz az Elite Way Global közösségnek, az általunk biztosított döntési jogokat kihasználva egyszerűen és rendszeresen támogathatod a Neked kedves szervezetet, vagy eseményt – mindezt természetesen a vállalatcsoportunk pénzéből!

A Közösségi Támogatási Program egy, a teljes közösségünket mozgósító társadalmi edukációs kezdeményezés. A program célja, hogy a megerősödjön vállalatainkban az a réteg, amely aktívan felelősséget vállal a társadalmi ügyekért. Továbbá nem titkolt célunk az is, hogy Family Klubtagjaink megértsék és átérezzék; a támogatás több tízezer szavazatból jön össze.

Image module

A program keretein belül a Holding tulajdonosi köre minden évben lemond az adózott eredmény 10%-áról, majd feljogosítja a klubtagokat, hogy ezzel segítsék a programban résztvevő szervezeteket, rendezvényeket. Így – Európában példa nélküli módon – az Elite Way Global tagjainak lehetősége nyílik arra, hogy számukra fontos célokat támogassanak, saját vállalataink profitjából.

A program sikere nagyrészt Family Klubtagjainkon múlik, hiszen ők döntik el, hogy tesznek-e a társadalom megsegítéséért. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, őszintén hálásak vagyunk ügyfeleinknek, vásárlóinknak, és az Elite Klub tagjainak, amiért éltek döntési lehetőségükkel!

És ha emellett előnyösnek tartod a közösségünk szolgáltatásait, illetve szeretnéd, hogy ismerőseid is dönthessenek arról, hogy milyen eseményeket, szervezeteket támogassunk, akkor ajánld tovább az Apasyto Family Klubunk nyújtotta lehetőségeket!
Minden regisztrált tagunk az ajánlása után létrejött vásárlást követően a saját részére, mind az általa ajánlott új tagunk részére 12 € – 12 € támogatást kap!
(Részletekről érdeklődj az ajánlódnál)

Támogatottuk: