Golden Life Trading S.L.

Szellemi tulajdon

Az alábbiakban egy, a Golden Life Trading S.L. tulajdonában lévő védjegyek és szolgáltatási védjegyek nem kimerítő listája található az Elite Gold márkával kapcsolatban.

Nem használhatja az alábbi jeleket a Golden Life Trading S.L. engedélye nélkül. Ha engedélyt kap, és az alábbi jeleket csak az Egyesült Államokban kiadott kiadványokban használja, akkor minden felhasználásnál adja meg a megfelelő ™ vagy ® szimbólumot. Ezek a jelek jól láthatóan jelenjenek meg. Az Egyesült Államokon kívüli kiadványok esetében a ™ értesítési szimbólum használata elfogadható. Szintén helyénvaló a védjegyjelek helyett az alábbi listákban szereplő védjegyleveleket használni:

Egyszerű védjegyminták:

1) Regisztrált védjegyek esetében: az Elite Gold a Golden Life Trading S.L. kizárólagos bejegyzett védjegye, és a cég engedélyével használják.

2) A nem regisztrált védjegyek esetében: az Elite Gold a Golden Life Trading S.L. kizárólagos védjegye, és engedélyével használják.

Elite Gold logó:

Az Elite Gold logó esetében kérjük, jelezze azt is, hogy a logó szerzői jogi védelem alatt áll. Ezt a „™ & © Golden Life Trading S.L.” kombinációs szimbólummal vagy az alábbi magyarázattal lehet elvégezni (a fenti védjegyjelzés mellett):

Szerzői jog [első kiadás éve] Golden Life Trading S.L. Minden jog fenntartva. Engedélyezéssel használható.

Egy termék, szolgáltatás neve vagy logója kihagyása az alábbi listából nem jelenti a termék, név vagy logó vonatkozásában a védjegy vagy egyéb szellemi tulajdonjogok lemondását.

Ha olyan weboldalt vagy alkalmazást lát, amely helytelenül használja a Golden Life Trading S.L. védjegyeit, szeretnénk hallani róla. Jelezzen a Golden Life Trading S.L. védjegyének nem megfelelő használatáról az office@goldenlifetrading.com címre.

Image module