Image module

A Tudatos Vásárló Legjobb Döntése, az azonnali vásárlási kedvezményt biztosító kártya!

Ma a világon minden gyorsabban változik, mint valaha, akár a technológiát, akár a kereskedelmet, akár a legújabb marketing tanokat nézzük. Minden nap hoz valami újat! Sok vállalat, és a legtöbb ember nem szereti a változást, hiszen az átlagos emberek a biztonságot, a stabilitást, a nyugalmat kedvelik.

Előfordult már veled is az elmúlt években, hogy valamelyik közeli vagy távoli ismerősöd megkeresett egy szenzációs üzleti ajánlattal?

Esetleg kapásból nemet mondtál?

Vagy belevágtál, de nem volt igazán jó eredményed?

 

 

Nem nehéz felsorolni milyen okok miatt nem akar valaki belefogni egy új üzleti tevékenységbe, vagy miért volt sikertelen benne:

 • Magas volt az az összeg, amivel csatlakozni lehetett a rendszerhez.
 • Nem akart olyan termékeket vásárolni, amire nem biztos, hogy szüksége van.
 • Nem akart olyan termékeket ajánlgatni az ismerőseinek, melyekre nekik nincs szükségük.
 • Egyáltalán nem akart, termékeket értékesíteni, vagy embereket toborozni.
 • Nincs ideje, találkozókra, képzésekre járni vagy a napi munka után agitálni.

Nos, hosszan sorolhatnánk még okokat, de nem tesszük. Nincs értelme, mert az ajánlatunk semmihez sem hasonlítható jelenleg az Európai és a nemzetközi piacokon sem!

A mi üzletünkben is létezik „állandó”: az viszont már több ezer éve bizonyít az emberiségnek! És ez nem más, mint az ARANY! Az állandóság mellett koncepciónk olyan megatrendekre épül, mint a közösségi média, az alternatív egészségipar,  az információs forradalom és az online kereskedelem! E trendek sebességétől viszont koncepciónk mindig meg tud újulni!

Tehát ezért Te se félj a változásoktól, hiszen a változatlanság tesz tehetetlenné! Higgy a céljaidban és akarj tenni az eléréséért! 

Elite Klubtag kártyavásárlás

Regisztrálok

* Az Elite Tag már az Elite Family előnyeit élvezheti! Az Elite Tagok jelentős kedvezménnyel, nagykereskedelmi áron vásárolhatnak webshopunkban. Emellett további lehetőségeket is (pl. bónusz, kupon, affiliate) kínálunk a legkedvezőbb ár elérése érdekében. Feltétele, hogy megvegye klubkártyáját, amelynek teljes összegét levásárolhatja!

Disztributor kártyavásárlás

Regisztrálok

* A Disztribútor az Elite Family tagjaként saját hálózatot építhet, nagykereskedelmi áron vásárol, ezen kívül jelentős összegű plusz kedvezményekre (pl. bónusz, kupon, affiliate) és jutalékokra is szert tehet. Egyik feltétele a klubkártya, amelynek teljes összegét levásárolhatja webshopunkban.

Kérjük kattints valamelyik kártyára, és informálódj a számodra nyújtott előnyeiről.

Image module

10%
1 Év

Jogosultság jutalékra a prolleler 1 szárnyából
50 € / 150 € / 350 €
 • 10 x MEGHÍVÓ
 • 1 x BOOM
Image module

15%
2 Év

3 hónapig minimum 2 szárnyból jogosít a propeller jutalékra
500 € / 1.500 € / 3.500 €
 • 20 x MEGHÍVÓ
 • 2 x BOOM
Image module

21%
5 Év

6 hónapig minimum 3 szárnyból jogosít a propeller jutalékra
5.000 € / 7.500 € / 10.000 €
 • 1% WORLD POOL
 • 30 x MEGHÍVÓ
 • 3 x BOOM