Blog categories

Comments

Karácsonyi biztonság

Manapság nem könnyű igazán kedvező és értékőrző befektetési módokat találni, az arany viszont a legnehezebb időkben is biztonságot nyújt, ezért helye van a gondosan összeállított megtakarítási portfóliókban. Éljen az alkalommal, és nyisson szeretteinek Aranyszámlát vállalatunknál! 

Pénzét, megtakarításait aranyba fektetheti, az aranytömbök kezelésével, őrzésével nem lesz gondja, mert cégünk a legmodernebb biztonságtechnikával felszerelt trezorban őrzi azt. Befektetését tetszése szerint növelheti vagy csökkentheti, kiváltáskor, választása szerint aranytömbben vagy forintban is megkaphatja, napi piaci értéken történő elszámolással. Amennyiben az aranytömb mellett dönt, a legmagasabb minőségű, 999,9 ezrelék finomságú, certificattal ellátott színaranyat kap, amelyet cégünk az aktuális árfolyamon bármikor vissza is vásárol.
A költségek igen kedvezőek, és 2018. március 31-éig 500.000 forint felett díjmentes nem csupán a számlanyitás, de egy évig a számlavezetés is.

Ha körültekintően, felelősen, hosszabb távra tervezetten akarja befektetni a pénzét, nem hagyhatja ki ezt a lehetőséget, amely a történelem kezdete óta a legnagyobb biztonságot és értékállóságot kínálja. Ma már aranyba fektethet úgy, ahogy az Ön számára a legmegfelelőbb és legkényelmesebb, igazodva az anyagi lehetőségeihez és minőségi igényeihez. A biztonságát a vállalat vezetőinek elismert szakértelme, megbízhatósága és immár 24 éves tapasztalata garantálja! A biztonságát növeli, hogy Közjegyző által havonta ellenőrzik az aranyszámlán elhelyezett befektetések mindenkori aranyfedezetét.

Részletes információkért keresse fel a https://elitewayglobal.com/hu/contact oldalt, érdeklődjön e-mailben az info@goldenlifetrading.com címen, vagy regisztráljon oldalunkon, és máris elindíthatja az online számlanyitást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük