Golden Life Trading S.L.

Jövedelemszerzési Nyilatkozat

Mint az Elite Way Global Partnerének biztosítjuk számodra a lehetőséget, hogy a Golden Life Trading S.L. által forgalmazott Elite Way Global termékeket kedvezményes áron vásárolhasd meg, és lehetőséged van arra, hogy pénzt keress saját jövedelem építése, fenntartása, illetve egy növekvő értékesítési szervezetet hozz létre ennek érdekében.

 

MIT KELL TUDNI AZ ELITE WAY GLOBAL LEHETŐSÉGRŐL?

Mint partnerünk, a jutalékok kifizetésére csak a termék megvásárlása után leszel jogosult. Nem fizetünk számodra jutalékot egyszerűen csak a szponzorálás vagy mások toborzása után.

Partnereink saját maguk ütemezhetik és választják ki, hogyan és mikor akarnak dolgozni. Nincsenek jövedelemgaranciák, és az egyes teljesítmények után elérhető sikerek eltérhetnek egymástól.

Minden vásárlásra pénz visszafizetési garanciát vállalunk, és ha nem elégedett valaki a termékünkkel, akkor visszatérítjük neki a termék árát.

Partnereinknek nem kell tartani raktárkészletet, vagy vásárolni speciális kezdőcsomagot a regisztráció idején. A regisztrációs díj egyszeri 55 €, tartalmazza a Partnerré válás díját, a rendszerünk használatát. A klubkártyákra befizetett összegből később is megvásárolhatod a kiválasztott termékeket. Ha már a mi partnerünk vagy, garantáljuk a kedvezményes árakat az Elite Way Global webshopokban, és a visszavásárlási garanciákat.

JÖVEDELEM JOGI NYILATKOZAT:

Arra nincs garancia, hogy jövedelem tekintetében az Elite Way Global / Hybratrins lehetőséget te is maximálisan ki tudod használni, és sikeres leszel. A siker vagy a kudarc minden Partnerünk esetében – mint bármely más üzleti vállalkozásnál – attól függ, hogy az egyes Partnerek szakmai tudásukat és személyes erőfeszítéseiket hogyan tudják nyereségessé tenni. Az általunk megjelenített jövedelemszerzési szintek a Független vállalkozók (Partnerek) esetében csak példák, és nem értelmezhetőek úgy, mint tipikus vagy átlagos jövedelem. Jövedelemszint eredmények függenek az egyes Független vállalkozók üzleti készségitől, a személyes ambíciójuktól, a ráfordított időtől, az elkötelezettségétől, tevékenység végzésétől, és a demográfiai tényezőktől.

Elite Way Global elkötelezett amellett, hogy minden jogi és megfelelőségi követelményeknek megfeleljen a közvetlen értékesítési iparágban. A Társaság jogi helyzetének és független társult vállalkozásaink érdekében az indokolatlan jövedelemigénylések megakadályozása céljából kifejlesztettük a MyElway jövedelem-nyilvánosságra hozatali nyilatkozatot (“IDS”). A MyElway IDS célja, hogy valós információkat jelenítsen meg a MyElway kompenzációs tervből származó jövedelemről. Ezeket az információkat minden üzleti év zárását követően nyilvánosságra hozzuk.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ezek a számok nem képviselik a társult független vállalkozás nyereségét, mivel nem tudjuk figyelembe venni a társult független vállalkozások működésében vagy üzletüknek promóciójában felmerült költségeket. Az adatok a bruttó jövedelemre vonatkoznak (az összes jövedelem a költségek levonása előtt). A társult független vállalkozásnak a Elite Way Global üzlet működtetésével kapcsolatos költségei nagyon eltérőek. A független vállalkozók költsége évente több száz, vagy több ezer euró is lehet. A potenciális profit tervezésekor figyelembe kell venni a becsült költségeket. Az ilyen működési költségek magukban foglalhatják a reklámozási és promóciós költségeket, a termékmintákat, a képzést, az utazási, telefon- és internetes költségeket, az üzleti felszereléseket, és az egyéb költségeket. A társaságunk által 2019-ben elvégzett felmérése alapján egy Társult Független Vállalkozó átlagos éves költsége 1,608 EUR volt. Az általunk készített táblázatban szereplő Független képviselők jövedelme nem feltétlenül képviseli azt a bevételt, amit ténylegesen az Elite Way Global tovább ajánlásával kereshetett, vagy amit az Elite Way Global kompenzációs tervben való részvétele révén ténylegesen jutalékként kifizettünk részére.

Ezeket a számadatokat nem szabad a tényleges jövedelem vagy nyereség garanciáinak, vagy előrejelzésének tekinteni. A jövedelmek bármilyen képviselete vagy garantálása félrevezető lenne. Az Elite Way Global sikere csak a sikeres értékesítési erőfeszítések eredményeként jön létre, amelyek kemény munkát, szorgalmat és vezetést igényelnek. Sikered attól függ, hogy mennyire hatékonyan gyakorlod ezeket a tulajdonságokat.

A tapasztalataink alapján a siker képlete = (3 x HOZZÁÁLLÁS) x (1 x HOZZÁÉRTÉS)